Povezava do vašega spletnega tečaja

Spletno učenje angleščine za otroke

14.04.2021
Spletno učenje angleščine za otroke

Spletno učenje angleščine za otroke.

 

Zakaj je angleščina za otroke koristna?

Otroci odraščajo v svetu, ki se naglo spreminja. Nekatere veščine in znanja so postala nepogrešljiva za normalno in uspešno delovanje v enaindvajsetem stoletju. Brez osnovnega poznavanja informacijsko komunikacijskih tehnologij in njihove uporabe si posameznik zmanjša svoje zaposlitvene možnosti, prav tako pa mu je onemogočenih mnogo koristnih stvari. Uporaba računalnika je torej ena izmed veščin, za katero je najbolje, da se jo začnemo učiti že v mladosti. Drugo znanje, brez katerega si posameznik znatno zmanjša možnosti za razvoj na vseh področjih pa je poznavanje angleškega jezika. Angleščina za otroke oziroma učenje angleščine za otroke, sta aktivnosti h katerim bi morali starši čim prej vpisati svoje otroke. Če z učenjem angleščine za otroke najmlajši začnejo že v vrtcu, bodo ob prvem srečanju s tem jezikom v osnovni šoli imeli več znanja od svojih vrstnikov. To pomeni, da bodo šolske obveznosti opravljali lažje, prav tako pa se lahko udeležijo učenja angleščine za otroke na višjem nivoju. Tega se lahko lotijo na različne načine, eden izmed njih je učenje angleščine za otroke na internetu. To lahko poteka v skupini ali individualno z inštruktorjem. Otroci pa si lahko tudi poiščejo različna gradiva in tako sami začnejo s procesom spletnega učenja angleščine za otroke. Učenje angleščine za otoke na domu, pa je poleg učenja prek spleta vsaj za starše najbolj praktična možnost. Pri tem načinu učenja angleščine za otroke vas bo inštruktor obiskal na domu in samostojno učil vašega otroka. Možnosti za učenje angleščine za otroke je torej veliko, od otroka in staršev pa je odvisno katera jim najbolj ustreza. V nadaljevanju se bomo bolj podrobno posvetili različnim načinom učenja angleščine za otroke in prednostim ter slabostim posameznega tipa učenja.

 

Kako poteka spletno učenje angleščine za otroke?

Na digitalni platformi Blearny.com je proces pridobivanja znanja angleščine za otroke enostaven, uporabniku prijazen in učinkovit. Svojega otroka boste morali najprej registrirati na platformi. Postopek registracije je enostaven, navesti boste mogli le ime, priimek in e poštni naslov na katerega boste v kratkem prejeli podatke za vpis v vaš račun. Za tem pa se boste morali odločiti za primernega učitelja angleščine za otroke online.

 

Angleščina za otroke – inštrukcije na daljavo.

Najbolj učinkovito spletno učenje angleščine za otroke je zagotovo tisto, ki poteka individualno z inštruktorjem. Pri tem načinu poučevanja se lahko inštruktor v celoti posveti le enemu učencu. Najprej bo identificiral nivo znanja tujega jezika, za tem pa lahko pripravi primerne učne vsebine. Ker bo imel opravka le z enim učencem, bo učna snov v celoti prilagojena njemu. Prav tako bo tempo učenja angleščine za otroke prilagojen posamezniku. Zaradi tega, si bo učitelj lahko vzel več časa za dodatno razlago snovi ali ponavljanje tistih delov, ki jih otrok ne razume najbolje. Če boste torej hoteli, da se angleščina za otroke izvaja individualno boste morali poiskati primernega inštruktorja. Izberete ga lahko v zavihku inštruktorji, v iskalnik pa boste morali vpisati angleščina. Za inštruktorja se lahko odločite na podlagi različnih atributov. Najprej vas bo zagotovo zanimala cena inštrukcij angleščine za otroke. Najnižja urna postavka za individualne učne ure angleščine za otroke in druge predmete osnovne šole na platformi Blearny.com znaša deset evrov. Cena pa ni edini faktor, ki vpliva na izbor izvajalca. Izberete ga lahko tudi na podlagi ocen, ki so mu jih dodelili učenci in opisa, ki ga je za vas pripravil inštruktor. Ko se boste odločili za določenega inštruktorja je naslednji korak, da mu pošljete povpraševanje po terminu, oziroma se z njim dogovorite za datum učenja angleščine za otroke na internetu. Inštruktor vam za tem lahko omogoči dostop do spletne učilnice. Znotraj spletne učilnice pa lahko učitelj nalaga tudi različna gradiva, ki so lahko v pomoč, oziroma služijo za pripravo na učenje angleščine za otroke. Tudi same inštrukcije oziroma predavanja potekajo znotraj spletne učilnice, saj ima ta integrirana vsa orodja, ki so potrebna za učinkovito učenje na daljavo. Ob kreaciji spletne učilnice se učencu omogoči možnost vstopa v video učilnico. Tam inštrukcije potekajo po enakem principu kot če bi se izvajale v živo. Učenci lahko svojemu mentorju angleščine za otroke postavljajo različna vprašanja, skupaj z njim rešujejo naloge ali pa se učijo pravilne izgovorjave. Inštruktor lahko z učenci deli tudi različne datoteke, prav tako pa z njimi lahko deli tudi svoj zaslon. Na ta način je spletno učenje angleščine za otroke učinkovito kot če bi se izvajalo v živo. 

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke