Povezava do vašega spletnega tečaja
O nas

Blearny.com je spletna platforma, ki na enem mestu združuje najboljše učitelje s tistimi, ki si želijo pridobivati nova znanja in veščine. Upravlja jo družba Digitarna d.o.o.


Naš pristop k učenju


Kot pove že ime platforme samo, je ta namenjena kombiniranemu učenju (ang. Blended learning, skrajšano blearn), saj združuje tradicionalne učne metode z novodobnimi tehnikami in računalniško tehnologijo. Učenje še nikoli ni bilo tako preprosto in dostopno.


Učenje v živo


Blearny.com ti omogoča, da se v živo povežeš z izbranim učiteljem. To lahko storiš preko računalnika, na izbrani lokaciji ali pa kar preko svojega mobilnika, kjerkoli se nahajaš. Dovolj je izgovorov, saj se učenje lahko prične kar iz udobja domačega naslonjača.


Izberi najboljšega


Želimo si, da imaš veliko izbiro učiteljev, med katerimi lahko sam izbereš, kateri ti najbolj ustreza. S pomočjo mnenja in ocen drugih učencev, lahko vedno preveriš kako so bili zadovoljni drugi in med njimi izbereš najboljšega.


Vsa orodja na enem mestu


Učilnica, videoučilnica, šolska tabla, deljenje zaslona, deljenje datotek, pošiljanje sporočil… Že imaš dovolj razlogov, da se nam pridružiš?


Razvoj platforme


Skrbno delamo na razvoju in sprotni izboljšavi platforme, da bo učenje še bolj prijetno in enostavno. Imaš kakšen predlog? Piši nam na info@blearny.com. Veseli bomo vsakega komentarja.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke