Povezava do vašega spletnega tečaja
Zasluži z BLEARNYjem

CENIK


Blearny.com ti omogoča, da si sam svoj šef. To pomeni, da si poleg razpoložljivosti lahko sam postaviš tudi ceno svoje šolske ure in/ali spletnega tečaja. Nastavitev cenika je del prijavnega postopka, seveda pa ga vedno lahko spremeniš in posodobiš naknadno v Moj račun / Moj profil / Opis.


  Osnova pri nastavitvi cenika je:


  • za inštrukcije: cena ene šolske ure (45 minut). Učenec lahko zakupi tudi več šolskih ur hkrati, zato ti priporočamo, da v tem primeru v ceniku nastaviš količinski popust. To je seveda popolnoma tvoja izbira. Paket ur, ki jih zakupi učenec na tvojem  profilu, lahko porabi izključno za tvoje učne ure. 


  • spletni tečaj: cena spletnega tečaja zajema vse termine. V kolikor učitelj naknadno razpiše dodatni termin, se cena tečaja ne spremeni. Tečaju je možno nastaviti tudi popust, ki je viden pri objavi tečaja.

   

  NAČINI IZPLAČILA OPRAVLJENIH UR


  Z namenom širjenja in želji po boljšemu razvoju spletne platforme Blearny.com je do preklica uporaba spletne platforme popolnoma brezplačna. To pomeni, da ti kot učitelju pripada celotni znesek izvedenih šolskih ur ali tečajev, brez plačila kakršnekoli dodatne provizije. Poleg tega ti, če v enem mesecu opraviš 5 šolskih ur z različnimi učenci, podarimo 20€ in Blearny.com majico.


  Opravljene učne ure so izplačane enkrat mesečno, najkasneje do 15. v mesecu za pretekli mesec. Število opravljenih ur lahko vedno preveriš v Moj račun / Statistika.


  Na voljo imaš tri različne načine plačila:


  1.     S.p. ali d.o.o.


  V kolikor imaš svoje podjetje in želiš na tak način poslovati tudi z nami, moraš to obvezno najprej ustrezno označiti v svojem profilu ob prijavi. Na tebi je, da v začetku meseca, oziroma najkasneje do 5. v mesecu, izstaviš račun podjetju Neoproject d.o.o., Prušnikova 2, 1000 Ljubljana, matična številka: 3887995000, ID številka za DDV: SI88766446 za opravljene ure preteklega meseca. Skupni znesek tega računa mora biti enak znesku vseh izvedenih šolskih ur / tečajev. Za pomoč naj ti služi avtomatsko generiran izračun, ki ga najdeš v Moj račun / Statistika.


  2.    Študentski servis


  Če želiš na Blearny.com služiti preko e-študentskega servisa moraš obvezno ob prijavi podjetju Neoproject d.o.o. poslati svojo študentsko napotnico. Pri taki izbiri plačila je potrebno upoštevati tudi vse ostale stroške, ki so z njim povezani, saj celotni zaslužek ni enak znesku končnega izplačila, ki ga prejmeš na svoj osebni račun. Za lažji izračun ti predlagamo, da si pomagaš s spletnim kalkulatorjem, ki ga najdeš tukaj: https://www.studentski-servis.com/web_student/ss_izracun/preracun.php


  Primer: Preko Blearny.com v preteklem mesecu opraviš 5 šolskih ur s ceno 20 €, skupaj 100 €. Tvoj Znesek računa z DDV je torej 100€, od tega pa je potrebno odšteti tudi vse ostale nastale stroške. Če to vstaviš v kalkulator na zgornji povezavi, lahko vidiš, da bo tvoje končno in dejansko izplačilo 59,86 €.


  Predlagamo ti, da ti je izračun v pomoč pri postavljanju cene svoje šolske ure in s tem tvojega cenika.


  3.    Avtorska pogodba


  V kolikor nimaš možnosti poslovati na zgoraj omenjena načina, ti preostane še zadnji način in sicer preko t.i. avtorske pogodbe. Za sklenitev avtorske pogodbe nas prosim kontaktiraj na info@blearny.com in z veseljem ti bomo pomagali ter odgovorili na tvoja vprašanja.


  Za vsa dodatna vprašanja v povezavi z izplačilom ali uporabo naše spletne platforme nam vedno lahko pišeš na info@blearny.com in z veseljem ti bomo pomagali.

  Ta stran uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

  Izberi piškotke