Povezava do vašega spletnega tečaja
Zasluži z BLEARNYjem

NAČINI IZPLAČILA OPRAVLJENIH UR


Blearny.com ti omogoča, da si sam svoj šef. To pomeni, da si lahko sam postaviš ceno svojih storitev in se dogovoriš z učenci glede načina plačila (PayPal, bančno nakazilo, gotovina itd). Za obračun poskrbiš sam, prav tako za izdajo računov za opravljene storitve. Nastavitev osnovnega cenika je sicer del prijavnega postopka, uporablja pa se le za to, da bodo učenci že vnaprej vedeli, kakšen je tvoj okvirni cenik. Vedno ga lahko posodobiš v "Moj račun / Moj profil / Cenik".

  Osnova pri nastavitvi cenika je cena ene šolske ure (45 minut). Z učencem pa se lahko dogovoriš tudi za drugačno urno postavko, mu ponudiš popust ob zakupu večjega števila učnih ur in se prilagodiš njegovemu želenemu načinu plačila.


  CENIK STORITEV ZA UČITELJE


  Z namenom širjenja in želji po boljšemu razvoju spletne platforme Blearny.com je tudi v letu 2022 uporaba spletne platforme popolnoma brezplačna. Kasneje bodo učenci lahko videli tvoj profil in ti poslali povpraševanje za inštrukcije, tudi to bo ostalo brezplačno. Učitelj bo moral aktivirati naročnino le v primeru, če bo želel odgovoriti na povpraševanja učencev. Mesečna naročnina bo 12 eur z vključenim DDV. Skratka, plačilo naročnine bo le v primeru, da boš imel že kakšno povpraševanje. Je to fer ali ni?

  Kot učitelju ti pripada celoten znesek izvedenih šolskih ur, brez plačila kakršnekoli dodatne provizije Blearnyju. Tvoja naloga pa je, da učencu izdaš račun za opravljene inštrukcije skladno z veljavno zakonodajo.


  Kaj še čakaš? Prijavi se!


  Za vsa dodatna vprašanja v povezavi z izplačilom ali uporabo naše spletne platforme nam vedno lahko pišeš na info@blearny.com in z veseljem ti bomo pomagali.

  Ta stran uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

  Izberi piškotke