Povezava do vašega spletnega tečaja
Zasluži z BLEARNYjem

CENIK


Blearny.com ti omogoča, da si sam svoj šef. To pomeni, da si lahko sam postaviš ceno svoje šolske ure. Nastavitev cenika je del prijavnega postopka, seveda pa ga vedno lahko spremeniš in posodobiš naknadno v Moj račun / Moj profil / Opis.

  Osnova pri nastavitvi cenika je:

  • Cena ene šolske ure (45 minut). Z učencem pa se lahko dogovoriš tudi za drugačno urno postavko oziroma mu ponudiš popust ob zakupu večjega števila učnih ur.


  NAČINI IZPLAČILA OPRAVLJENIH UR


  Z namenom širjenja in želji po boljšemu razvoju spletne platforme Blearny.com je do preklica uporaba spletne platforme popolnoma brezplačna. Učenci lahko vidijo tvoj profil in ti pošljejo povpraševanje za inštrukcije. Učitelj lahko brezplačno odgovori le na eno sporočilo, za pogovor z večimi učenci pa je potrebno plačilo naročnine.

  Kot učitelju ti pripada celoten znesek izvedenih šolskih ur, brez plačila kakršnekoli dodatne provizije. Tvoja naloga pa je, da učencu izdaš račun za opravljene inštrukcije skladno z veljavno zakonodajo.


  Za vsa dodatna vprašanja v povezavi z izplačilom ali uporabo naše spletne platforme nam vedno lahko pišeš na info@blearny.com in z veseljem ti bomo pomagali.

  Ta stran uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

  Izberi piškotke