Povezava do vašega spletnega tečaja
Zasluži z BLEARNYjem

CENIK


  • Blearny.com ti omogoča, da si sam svoj šef. To pomeni, da si poleg razpoložljivosti lahko sam postaviš tudi svojo ceno. Nastavitev cenika je del registracijskega postopka, seveda pa ga vedno lahko spremeniš in posodobiš tudi kasneje. Najdeš ga v Mojem računu / Moj profil / Opis
  • Osnova pri nastavitvi cenika je cena ene šolske ure (45 minut). Učenec lahko zakupi tudi več šolskih ur hkrati, zato ti priporočamo, da v tem primeru v ceniku nastaviš količinski popust. To je seveda popolnoma tvoja izbira. Paket ur, ki jih zakupi učenec na tvojem profilu, lahko porabi izključno za tvoje učne ure. 


OBRAČUN OPRAVLJENIH UČNIH UR


  • Plačano dobiš enkrat na mesec, od prvega naprej v naslednjem mesecu, na TRR, ki si ga vpisal v svojem profilu. Poslati nam moraš račun v višini opravljenih ur v tekočem mesecu zmanjšan za našo provizijo. Opravljene ure in našo provizijo najdeš v Mojem računu / Moj profil / Statistika.
  • Primer obračuna: Obračunana in oglaševana ura je 25 EUR. To pomeni 20,49 EUR (brez DDV). Blearny provizija, če si naredil med 21 in 30 urami v tem mesecu, je 3,69 EUR. To pomeni, da nam izstaviš račun za 16,80 EUR. 
  • Pomembno! Plačano dobiš le za opravljene ure, tako da je tvoja naloga tudi ta, da prepričaš svoje učence, da porabijo zakupljene pakete v dogovorjenem roku, saj drugače ne boš dobil denarja, ki ga učenec želi investirati v tebe.
  • Naša provizija je odvisna od števila tvojih opravljenih ur (individualnih ali v tečajih) v tekočem mesecu.  Več kot narediš, manjša je provizija!

                                                                                               

Število opravljenih ur v tekočem mesecuProvizija Blearny.com platforme
0-1022%
11-2020%
21-3018%
31-4016%
41-5014%
51+12%


  • Če izvajaš tečaje, je obračun zelo podoben. Plačano dobiš po opravljenih terminih v tekočem mesecu, s to razliko, da se pomnoži s številom udeležencev. Primer: tečaj stane 100 EUR, izvaja se v 4 terminih v dveh mesecih, udeležencev je 10. Obračunska enota je 25 EUR na termin (100/4) krat število udeležencev. Prvi mesec bi začel z osnovo 2 x 26 x 10 = 500, od tukaj naprej pa po enakem muštru kot zgoraj (409,84 brez DDV - blearny fee 18%  v višini 73,33 EUR = 336,07 EUR.


Tvoj profil je tisti, na podlagi katerega te bodo izbrali učenci. Prepričaj jih s svojim opisom, videom in kratko predstavitvijo. Ne pozabi ga deliti tudi na socialnih omrežjih. Povezava do profila je zelo enostavna www.blearny.com/ime-priimek. Za vse dodatne informacije smo ti na voljo preko elektronske pošte info@blearny.com.