Povezava do vašega spletnega tečaja

Pogosto zastavljena vprašanja

Med pogosto zastavljenimi vprašanji nisem našel odgovora na vprašanje, ki me zanima.

Z odgovori na dodatna vprašanja smo ti na voljo prek e-pošte info@blearny.com.

Ali lahko z inštruktorjem delim naloge, ki jih želim obravnavati?

Da, vse datoteke, ki jih želiš deliti lahko naložiš v zavihek moji dokumenti in jih po potrebi deliš z inštruktorjem. Omogočeno pa je tudi deljenje zaslona, torej lahko inštruktorju naloge pokažeš tudi na ta način.

Kje potekajo tečaji in inštrukcije?

Tečaji in inštrukcije se izvajajo neposredno na digitalni platformi Blearny. Ob dogovoru z inštruktorjem pa je možno le te prestaviti tudi v drugo okolje.

Kakšne so cene inštrukcij in tečajev?

Cene tečajev in inštrukcij predavatelji določijo sami. Najnižja tarifa za izvedeno šolsko uro pa znaša 10 €.

Ali za udeležbo na tečajih in inštrukcijah potrebujem kamero in mikrofon?

Ne, potrebuješ le zvočnik, morebitna vprašanja pa inštruktorju lahko zastaviš v pisni obliki.

Ali se lahko tečajev in inštrukcij udeležim tudi če sem v tujini?

Da, do digitalne platforme Blearny lahko dostopaš tudi iz tujine. Edini predpogoj uporabe je stabilna internetna povezava.

Ali potrebujem kakšno programsko opremo, da se lahko udeležim tečaja ali inštrukcij?

Ne, za udeležbo potrebuješ le stabilno internetno povezavo, priporočamo pa tudi uporabo brskalnika Chrome.

Ali lahko odpovem potrjeni termin za inštrukcije ali tečaj?

Termin lahko odpoveš, vendar se moraš zavedati, da vsak inštruktor sam določi koliko časa pred začetkom je odpoved brezplačna. V primeru, da ga ne odpoveš pravočasno, moraš poravnati celoten znesek tečaja ali inštrukcij.

Kako postanem Blearny učitelj?

Blearny učitelj lahko postaneš z registracijo na naslednji povezavi https://blearny.com/register-teacher. Preden lahko začneš z izvajanjem inštrukcij ali tečajev bo naša ekipa preverila tvoj profil. V kolikor bodo tvoji podatki točni ter v skladu z našimi standardi v kratkem prejmeš potrditveno e-pošto in že lahko začneš z deljenjem svojega znanja.

Kako postanem Blearny učenec?

Blearny učenec lahko postaneš z registracijo na naslednji povezavi https://blearny.com/register.

Kako se lahko udeležim tečaja ali inštrukcij?

Da se lahko udeležiš tečaja ali inštrukcij se moraš registrirati kot učenec. Za tem, se je potrebno prijaviti na izbrani tečaj oziroma inštrukcije, ter pred samim začetkom poravnati potrebne obveznosti.

Je video učilnica varna?

Do video učilnice lahko dostopijo le registrirani uporabniki. Povezava je zaščitena in vanjo ne mora dostopiti noben drug, tudi če pridobi link do nje!

Kaj je učilnica in kaj video učilnica?

Učilnica je skupen virtualen prostor, namenjen učencu in učitelju. V njem so shranjeni pretekli in bodoči termini, pa skupni dokumenti in pogovor (chat). Uporabljata ga lahko za dogovor o dolgoročnem učnem programu, za razne dogovore, za dodatni učni material in naloge. Video učilnica pa je varna povezava, ki se lahko vzpostavi le med terminom (no, natančneje 15 minut prej). Vedno se moraš najprej prijaviti, potem pa klikneš na termin, ki je označen z zeleno barvo.

Nakup ur pri izbranem učitelju

Nakup ur velja le za izbranega učitelja, saj imajo drugi ponavadi različne cene za termine. Število zakupljenih ur najdeš v skupni učilnici pod "podrobnosti".

Potrditev termina

Pri naročilu individualnih ur z učitelji je potrebno vedno počakati, da učitelj naročeno uro potrdi. V koledarju je potrjen termin označen z zeleno, če ni, povezava ne bo mogoča. V primeru, da termin učitelj ni pravočasno potrdil, bo učencu ura vrnjena.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke