Povezava do vašega spletnega tečaja

Pogosto zastavljena vprašanja

Med pogosto zastavljenimi vprašanji nisem našel odgovora na vprašanje, ki me zanima.

Z odgovori na dodatna vprašanja smo ti na voljo prek e-pošte info@blearny.com.

Ali lahko z inštruktorjem delim naloge, ki jih želim obravnavati?

Da, vse datoteke, ki jih želiš deliti lahko naložiš v zavihek moji dokumenti in jih po potrebi deliš z inštruktorjem. Omogočeno pa je tudi deljenje zaslona, torej lahko inštruktorju naloge pokažeš tudi na ta način.

Kje potekajo inštrukcije?

Inštrukcije se načeloma izvajajo neposredno na digitalni platformi Blearny. Ob dogovoru z inštruktorjem pa je možno le te prestaviti tudi v drugo okolje.

Kakšne so cene inštrukcij?

Cene inštrukcij predavatelji oziroma inštruktorji določijo sami.

Ali za udeležbo na inštrukcijah potrebujem kamero in mikrofon?

Ne, potrebuješ le zvočnik, ki ti bo omogočal spremljanje razlage, morebitna vprašanja pa inštruktorju lahko zastaviš v pisni obliki. Če se z inštruktorjem dogovoriš za srečanje v živo, pa ne potrebuješ niti zvočnika.

Ali se lahko inštrukcij udeležim tudi če sem v tujini?

Da, do digitalne platforme Blearny.com lahko dostopaš tudi iz tujine. Edini predpogoj uporabe je dostop do naprave s stabilno internetno povezavo.

Ali potrebujem kakšno programsko opremo, da se lahko udeležim tečaja ali inštrukcij?

Ne, za udeležbo potrebuješ le stabilno internetno povezavo, priporočamo pa tudi uporabo brskalnika Chrome.

Kako postanem Blearny.com učitelj?

Blearny.com učitelj lahko postaneš z registracijo na naslednji povezavi https://blearny.com/register-teacher. Preden lahko začneš z izvajanjem inštrukcij ali tečajev bo naša ekipa preverila tvoj profil. V kolikor bodo tvoji podatki točni ter v skladu z našimi standardi v kratkem prejmeš potrditveno e-pošto in že lahko začneš z deljenjem svojega znanja.

Kako postanem Blearny.com učenec?

Blearny.com učenec lahko postaneš z registracijo na naslednji povezavi https://blearny.com/register.

Kako se lahko udeležim inštrukcij?

Da se lahko udeležiš inštrukcij se moraš registrirati kot učenec. Za tem moraš izbrati ustreznega inštruktorja in mu poslati povpraševanje. Ko se z učiteljem dogovorita glede izvedbe, ta ustvari spletno učilnico kjer bodo potekale inštrukcije. Inštrukcij se udeležiš z vstopom v video učilnico.

Kaj je učilnica in kaj video učilnica?

Učilnica oziroma spletna učilnica je skupen virtualen prostor, namenjen učencu in učitelju. V njem so shranjeni skupni dokumenti in pogovor (chat). Uporabljata ga lahko za dogovor o dolgoročnem učnem programu, za razne dogovore, za dodatni učni material in naloge. Video učilnica je varna video povezava, znotraj spletne učilnice. Namenjena je izvedbi inštrukcij oziroma izobraževanj na daljavo.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke