Povezava do vašega spletnega tečaja

Pogosto zastavljena vprašanja

Je video učilnica varna?

Do video učilnice lahko dostopijo le registrirani uporabniki. Povezava je zaščitena in vanjo ne mora dostopiti noben drug, tudi če pridobi link do nje!

Kaj je učilnica in kaj video učilnica?

Učilnica je skupen virtualen prostor, namenjen učencu in učitelju. V njem so shranjeni pretekli in bodoči termini, pa skupni dokumenti in pogovor (chat). Uporabljata ga lahko za dogovor o dolgoročnem učnem programu, za razne dogovore, za dodatni učni material in naloge. Video učilnica pa je varna povezava, ki se lahko vzpostavi le med terminom (no, natančneje 15 minut prej). Vedno se moraš najprej prijaviti, potem pa klikneš na termin, ki je označen z zeleno barvo.

Nakup ur pri izbranem učitelju

Nakup ur velja le za izbranega učitelja, saj imajo drugi ponavadi različne cene za termine. Število zakupljenih ur najdeš v skupni učilnici pod "podrobnosti".

Potrditev termina

Pri naročilu individualnih ur z učitelji je potrebno vedno počakati, da učitelj naročeno uro potrdi. V koledarju je potrjen termin označen z zeleno, če ni, povezava ne bo mogoča. V primeru, da termin učitelj ni pravočasno potrdil, bo učencu ura vrnjena.