Povezava do vašega spletnega tečaja

Novosti na blearny.com

03.02.2022
Novosti na blearny.com

Naslovnica blearnyja je posodobljena, moderna, predvsem pa bolj funkcionalna. Takoj se opazijo sklopi, ki poudarjajo različne teme na portalu. Za začetek sem izbrali matematiko, angleščino, fiziko, slovenščino in tuje jezike. Res je, na blearnyju ni na voljo le angleščina, najdete tudi ruščino, španščino, nemščino in še marsikaj. Sklopi so tukaj zato, da bodo učenci ugotovili, kako veliko znanja je na voljo. In tega je vsak dan več, saj v okolje blearny.com prihajajo novi in novi učitelji.


Posebno pozornost smo namenili iskalniku. Postal je enostavnejši za uporabo (poskusite izbrati temo ali učitelja s kurzorskimi tipkami), pripravljamo pa se na veliko novost, ki nastaja v ozadju. Tudi tam bo isklanik imel glavno vlogo. Več o tem kmalu, do takrat pa prosim tiho :)


Na podlagi odzivov uporabnikov smo predelali uporabniško pot in jo naredili bolj uporabnikom prijazno. Zakaj gre? V prvi vrsti je dodelano oddajanje povpraševanja. To je vendar osnova vsega, da blearny.com poveže učence z učitelji. Oddaja je prisotna na vseh karticah učitelja, po kliku nanjo pa je kot prej zahtevana prijava v sistem. In tukaj je pripravljena / popravljena uporabniška izkušnja, namreč po prijavi uporabnika vrže nazaj na izbranega učitelja in mu ponovno odpre polje za sporočilo. Pot ni prekinjena, učenec lahko enostavmo odda sporočilo. Tako se lahko začne novo uspešno sodelovanje!


No, na koncu pa bi rad vseeno omenil, da so kartice učiteljev malo polepšane in tudi animacije so dodelane, tako da upam, da se boste vsi na blearnyju dobro počutili pri njegovi uporabi. Vsaj tako kot jaz ;)


Tomaž @ blearny.com

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke