Povezava do vašega spletnega tečaja

Kako poteka učenje španskega jezika na platformi Blearny.com

15.04.2021
Kako poteka učenje španskega jezika na platformi Blearny.com

Kako poteka učenje španskega jezika na platformi Blearny.com?

 

Registracija učenca za spletno učenje.

Preden se boste začeli z učenjem španskega jezika na digitalni platformi Blearny.com se boste morali registrirati. Postopek registracije je enostaven. Vse kar boste mogli storiti je, da navedete svoje ime in priimek ter e pošto in telefonsko številko. Po tem boste prejeli potrditveno sporočilo z dostopnimi podatki do vašega računa. Ko boste vpisani pa se lahko lotite iskanja najbolj primernega inštruktorja za vas.

 

Izbira inštruktorja za e izobraževanje.

Ko boste zaključili z registracijo pa je čas, da poiščete primernega inštruktorja. Še pred tem se je potrebno odločiti katere teme vas zanimajo oziroma kakšen je vaš cilj izobraževanja na daljavo. Če se boste lotili učenja španskega jezika, je najenostavneje, da v iskalnik napišete španščina in prikazali se vam bodo vsi inštruktorji španščine. Katerega boste izbrali za inštrukcije na daljavo pa je popolnoma vaša odločitev. V pomoč so vam lahko različni atributi, kot so ocena inštruktorja, cena inštrukcij in druge reference, ki jih lahko vidite na profilu učitelja. Preberete si lahko tudi inštruktorjev opis, kjer boste izvedeli nekaj osnovnih informacij, ki jih je ta navedel. Ko ste izbrali svojega inštruktorja je čas, da z njim vzpostavite stik. Še najenostavneje je, da na profilu učitelja kliknete na gumb ”pošlji povpraševanje”. S klikom se vzpostavi klepet med učencem in inštruktorjem. Znotraj tega pa se lahko dogovorita za vse podrobnosti izvedbe inštrukcij na daljavo. Za tem inštruktor ustvari spletno učilnico do katere lahko dostopate.

 

Kakšna je izvedba spletnega učenja na digitalni platformi Blearny.com?

Spletna učilnica vsebuje različna orodja, ki proces spletnega učenja še dodatno poenostavijo. Znotraj spletne učilnice lahko klepetate z inštruktorjem oziroma izvajalcem spletnega učenja. Na ta način, mu lahko sporočite svoje želje in pričakovanja. Prav tako se lahko še pred samimi inštrukcijami na daljavo posvetujete glede izvedbe in inštruktorju zaupate svoj nivo znanja. Spletna učilnica pa ne omogoča le klepeta z izvajalcem spletnega učenja, ampak lahko inštruktor z vami deli tudi različne vsebine. Za vas lahko pripravi različne videoposnetke, ki vam bodo v pomoč pri spletnem učenju. Prav tako vam lahko omogoči dostop do zanimivih in poučnih gradiv in nalog, s katerimi se lahko samostojno pripravite na učenje španskega jezika. Znotraj spletne učilnice pa je omogočena tudi video povezava med učiteljem in učenci. Video povezava se aktivira že ob sami kreaciji učilnice. Z inštruktorjem pa morate dogovoriti za točno uro izvedbe. To pomeni, da za spletno učenje ne boste potrebovali nobenih zunanjih aplikacij ali programov. Digitalna platforma Blearny.com vam omogoča vso potrebno infrastrukturo za učinkovito in uspešno spletno učenje. Med inštrukcijami španščine, pa lahko učitelj z vami deli tudi svoj zaslon. To je zelo koristno pri skupnem reševanju nalog prav tako pa vam lahko na ta način inštruktor poda rešitve in druge koristne stvari, ki bodo izboljšale proces spletnega učenja. Med spletnimi inštrukcijami lahko inštruktorju zastavite različna vprašanja, kar pomeni, da ni bistvene razlike med učenjem španščine in spletnim učenjem španščine.

 

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke