Povezava do vašega spletnega tečaja

Blearny.com – učinkovito učenje na daljavo in pomoč pri učenju na daljavo.

26.02.2021
Blearny.com – učinkovito učenje na daljavo in pomoč pri učenju na daljavo.

Blearny.com – učinkovito učenje na daljavo in pomoč pri učenju na daljavo.

 

 

Izobraževanje na daljavo - aktivno preživljanje prostega časa

Dandanes si ne predstavljamo življenja brez mobilnih telefonov, interneta, Facebooka in drugih omrežji s katerimi si krajšamo čas. Povprečen človek, na svojem telefonu preživi tri ure in petnajst minut dnevno. Večina tega časa je namenjenega komunikaciji in družbenim omrežjem, le majhen del pa je posvečen izobraževanju na daljavo. Učenje je proces, ki traja celo življenje, informacijsko komunikacijske tehnologije pa so nam v zadnjih letih znatno olajšale dostop do novega znanja prek možnosti učenja na daljavo. Z digitalno platformo Blearny.com želimo narediti naslednji korak in znanje oziroma dostop do tega še dodatno olajšati in našim učencem ponuditi pomoč pri učenju na daljavo. Blearny.com vizija je ponuditi zanimive, poučne in strokovne inštrukcije ter izobraževanja na daljavo. Našim uporabnikom želimo omogočiti osebnostno rast in realizacijo vseh njihovih skritih potencialov, hkrati pa tudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa s pomočjo učenja na daljavo.

 

Inštrukcije na daljavo in učenje na daljavo - osnovna šola

Kot smo že omenili se svet okrog nas spreminja. Na žalost pa do sprememb na nekaterih področjih ne prihaja dovolj hitro. Eno izmed teh je tudi izobraževanje otrok, kjer se na predmetniku osnovnih in srednjih šol še vedno pojavljajo isti predmeti kot pred desetletji, premalo pa je poudarka na novih tehnologijah in znanjih za poklice prihodnosti. Mladim ponujamo drugačno obliko izobraževanja in sicer učenje na daljavo. Želimo jih navdušiti nad znanjem, ki  ga bodo lahko uporabili v vsakdanjem življenju in jim bo prineslo več možnosti pri izbiri zaposlitve.  Z našimi izobraževanji na daljavo mladim omogočamo tudi odkrivanje novih interesov in zanimanj. Programiranje, oglaševanje, francoščina in izdelava spletnih strani so le nekatere izmed vsebin, kjer je možno učenje na daljavo. V prihodnje se bo izbira le teh še povečevala.  Naš cilj je pokriti čim večje število zanimivih in uporabnih tem, poiskati najboljše predavatelje, ki ponujajo pomoč pri učenju na daljavo.

 

Pomoč pri učenju na daljavo in inštrukcije na daljavo.

Če pa je šolski sistem za časom, še ne pomeni, da so znanja pridobljena v šoli neuporabna.  Zavedamo se, da je naš šolski sistem v osnovi dober. Otroci se naučijo pravopisa, matematike, angleščine, zgodovine in mnogo drugih stvari, ki so osnova za normalno delovanje in razvoj posameznika. Tudi učenje na daljavo je za osnovne šole postalo nova realnost.  Vsak pa ima svoj tempo učenja in razumevanja, nekaterim bolj ležijo družboslovni predmeti, spet drugim naravoslovni, tretje zanima šport. Tudi na tem področju je naša ekipa iskala rešitve. Na digitalni platformi Blearny.com so poleg različnih izobraževanj dostopne tudi inštrukcije na daljavo. Le te se izvajajo neposredno na platformi in so odlična pomoč pri učenju na daljavo. Platforma Blearny.com je torej primerna za vse otroke in mladostnike, ki potrebujejo pomoč pri učenju na daljavo, si želijo poiskati novo znanje, pa tudi za tiste, ki jim je le dolgčas in bi nekaj minut preživetih za zaslonom namenili izobraževanju na daljavo.

 

Izobraževanja na daljavo za odrasle

Izobraziti pa ne želimo le otrok in mladostnikov temveč želimo tudi odraslim ponuditi možnost pridobivanja znanja prek učenja na daljavo. Blearny.com za vas v  prihodnje pripravlja mnogo zanimivih izobraževanj na daljavo. Se želite naučiti tujega jezika, osnov Microsoftovih orodji ali pa vas zanimata šport&rekreacija, morda fotografiranje? Vse to bo kmalu dostopno na platformi Blearny.com prek učenja na daljavo. Našim učencem, ne glede na njihovo starost, želimo ponuditi možnost aktivnega preživljanja prostega časa in pridobivanja novih znanj iz različnih področji. Pomoč vam lahko ponudimo pri spremembi karierne poti, bolj zdravemu življenju, vzgoji otrok in tudi na drugih področjih. Vse kar morate storiti je, da se udeležite izobraževanja na daljavo, ki vas zanima.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke