Povezava do vašega spletnega tečaja

Spletno učenje angleščine – inštrukcije angleščine online

18.05.2021
Spletno učenje angleščine – inštrukcije angleščine online

Spletno učenje angleščine – inštrukcije angleščine online

 

Zakaj bi se odločili za spletne inštrukcije angleščine?

Inštrukcije angleščine online so najbolj praktičen način učenja angleškega jezika. Prva prednost inštrukcij na daljavo je ta, da vam za pridobivanje novega znanja ni potrebno zapustiti vašega doma. Inštrukcij angleščine online se posameznik lahko udeleži ne glede na to kje se nahaja. Potrebuje le računalnik z dostopom do stabilne internetne povezave in že lahko prične z učenjem tujega jezika. Inštrukcije angleščine online potekajo podobno kot inštrukcije, ki se izvajajo v živo. Inštruktor svojemu učencu snov podaja individualno, kar pomeni, da bodo inštrukcije na daljavo dosti bolj učinkovite kot učenje v skupini. Ker inštruktor predava le enemu učencu, se lahko popolnoma prilagodi njegovemu razumevanju in hitrosti učenja. Snovi, ki je učenec ne razume najbolje, pa lahko učitelj nameni dodatno razlago in na ta način zagotovi, da bodo inštrukcije najbolj učinkovite.

 

Kako izbrati izvajalca inštrukcij na daljavo na Blearny.com?

Na digitalni platformi Blearny.com se lahko enostavno udeležite inštrukcij angleščine online. Najprej je potrebna registracija, kjer boste navedli vaše ime in priimek ter e poštni naslov, ki ga uporabljate. Ko boste zaključili s postopkom registracije pa sledi izbira inštruktorja. Med vsem izvajalci lahko izberete temo, ki vas zanima oziroma temo pri kateri potrebujete pomoč. Če se boste odločili za angleščino, morate v iskalnik učiteljev napisati to ključno besedo in prikazali se vam bodo vsi izvajalci inštrukcij angleščine online. Pri vsakem učitelju, lahko vidite kakšna je njegova ocena. Ta vam pove, kako zadovoljni so bili učenci z razlago snovi in samo izvedbo e učenja angleščine. Še en faktor, ki bo vplival na vašo izbiro inštruktorja pa je zagotovo cena učne ure inštrukcij. Cene inštrukcij si na digitalni platformi Blearny.com inštruktorji določajo sami, minimalna urna postavka pa znaša deset evrov. Preden boste izbrali vašega inštruktorja, pa je priporočljivo, da si preberete tudi njegov opis. S tem boste lahko izvedeli več o osebi na drugi strani ekrana, videli boste lahko kakšne so njegove izkušnje s poučevanjem in druge osebnostne lastnosti, ki jih je inštruktor navedel. Preverite lahko tudi ali inštruktorji ponujajo brezplačno odpoved inštrukcij na daljavo in koliko časa pred samim začetkom inštrukcij angleščine online lahko te odpoveste brez plačila. Ko se boste odločili za izvajalca inštrukcij angleščine online pa je čas, da z njim vzpostavite stik. Učitelju lahko pošljete zasebno sporočilo in se na ta način dogovorite za izvedbo inštrukcij. Poveste mu lahko kakšna so vaša pričakovanja glede same izvedbe učenja na daljavo in kaj bi se želeli naučiti. Inštruktor za tem kreira novo spletno učilnico za izvedbo izobraževanja na daljavo. V spletni učilnici je omogočen klepet in dostop do videopovezave z inštruktorjem. V spletno učilnico pa lahko inštruktor naloži tudi različne datoteke, ki jih boste uporabili med samimi inštrukcijami ali za samostojno pripravo na le te.

 

Kako potekajo inštrukcije angleščine online?

Ko učenec zaključi z registracijo in izbiro inštruktorja za spletno učenje pa je čas za pričetek inštrukcij angleščine online. Učenec pridobi dostop do spletne učilnice, v kateri ima možnost klepeta z inštruktorjem. Prav tako so znotraj spletne učilnice učencu dostopne vse vsebine za e učenje angleščine, ki jih je zanj pripravil inštruktor. To pomeni, da se lahko učenec že pred samim začetkom inštrukcij angleščine online samostojno pripravi na spletno učenje. Prav tako, lahko inštruktor v spletno učilnico nalaga domače naloge, video razlage in vse druge vsebine, ki lahko izboljšajo kakovost e učenja angleščine. V spletni učilnici pa imajo učenci dostop do video povezave s svojim inštruktorjem. Ta se vzpostavi takoj ob vstopu v spletno učilnico, z inštruktorjem pa se morate dogovirit za točno uro srečanja. Video povezava in spletna učilnica sta v celoti integrirana v digitalno platformo Blearny.com, kar pomeni, da ni nikakršne potrebe po zunanjih orodjih oziroma aplikacijah. Inštrukcije angleščine online tako potekajo po enakem principu kot, če bi se izvajale v živo.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke