Povezava do vašega spletnega tečaja

Učenje tujih jezikov na Blearny.com

26.02.2021
Učenje tujih jezikov na Blearny.com

Naučite se tujega jezika z učenjem na daljavo.

Na platformi za inštrukcije in tečaje Blearny.com se lahko pohvalimo z več inštruktorji, ki izvajajo e učenje tujih jezikov. Ponujajo znanje na različnih nivojih tako, da se lahko za učenje tujega jezika dogovorite ne glede na to ali ga obvladate ali pa ste popoln začetnik. Lahko se naučite angleščine, nemščine, francoščine, španščine, ruščino in ostalih tujih jezikov, pomoč pa lahko pridobite tudi pri učenju slovenskega jezika. Učenje na daljavo je na voljo osnovnošolcem in srednješolcem, na tečaje in izobraževanja pa se lahko prijavi vsak, ki ima željo po pridobitvi novega znanja oziroma utrditvi že obstoječega. Inštruktorji izvajajo učenje na daljavo neposredno na platformi, seveda pa se z njimi lahko dogovorite tudi za učenje tujega jezika v živo. Na izbiro je velik nabor tujih jezikov, ki se bo v prihodnje še dodatno razširil.

 

Zakaj pa bi se odločili za učenje tujega jezika?

Razlogov za učenje tujega jezika je nešteto. Za začetek lahko uporabimo znan rek, več znaš, več veljaš. Jezikovne veščine oziroma znanja tujih jezikov so lahko pomembna konkurenčna prednost, ki vas ločuje od vseh tistih, ki govorijo le en jezik. Učenje tujih jezikov vam omogoča, da se povežete z novimi osebami. Ljudje smo socialna bitja, pogovor v maternem jeziku sogovorca pa je eno izmed najlepših daril, ki mu jih lahko podarite. Z znanjem tujega jezika se lahko počutite kot domačin ne glede na to kje ste. Poznavanje tujih jezikov vam olajša mednarodna potovanja ali pa jih naredi bolj prijetna. Slovenščino govori le dobra dva milijona ljudi. Veliko literature in drugih uporabnih informacij nam ni dostopnih v maternem jeziku. Z e učenjem tujega jezika tako razširite svoja obzorja, kar vam omogoča, da osvojite nova znanja, ki vam pred tem niso bila na voljo.


Učenje tujih jezikov pa ima za posameznika tudi druge pozitivne posledice.

Učenje tujega jezika spodbuja oziroma izboljšuje slušne sposobnosti in spomin. Z učenjem novih besed izboljšujete svoje učne sposobnosti, kar vam koristi tudi na drugih področjih. Govor je osnovni gradnik vsake kulture. S poznavanjem oziroma učenjem tujih jezikov ne glede na to ali gre za učenje angleščine, ruščine ali drugega tujega jezika se tako ne naučimo le govoriti v drugem jeziku pač pa posameznik na ta način spozna tudi kulturo ljudi, ki govorijo jezik. Novo pridobljeno znanje pozitivno vpliva na sprejemanje in poznavanje tujih kultur. Ne glede na to, ali se oseba odloči za e učenje ali klasično učenje tujega jezika bo le to imelo za posameznika mnogo pozitivnih posledic.

 

Prednosti učenja na daljavo.

Učenja tujega jezika se lahko lotite v živo, ali pa se odločite e učenjeKateri tip izobraževanja vam bolj ustreza, boste morali ugotoviti sami, zagotovo pa obstajajo prednosti in slabosti pri obeh načinih učenja jezikov. Glavna prednost učenja na daljavo je, da vam je dostopno ne glede na lokacijo. Za učenje tujega jezika boste porabili točno toliko časa, kot trajajo inštrukcije. E učenje na spletni platformi Blearny.com pa vam ne prihrani le časa ampak vam nudi širok nabor izvajalcev učenja na daljavo. Inštruktorja boste izbrali na podlagi njegovih priporočil in cene, na geografsko lokacijo pa se vam ni potrebno ozirati, saj učenje poteka prek spleta. 

 

Naša vizija e učenja.

Platforma za e učenje Blearny.com je bila ustvarjena z vizijo omogočanja dostopnega in učinkovitega učenja na daljavo. Učenje jezikov je le eden izmed sklopov znanj, ki so vam na voljo. Trenutno so dostopne izobraževalne vsebina za programe osnovne in srednje šole, nabor pa se stalno širi.


Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke