Povezava do vašega spletnega tečaja

Naučite se angleščine in drugih tujih jezikov na Blearny.com

26.02.2021
Naučite se angleščine in drugih tujih jezikov na Blearny.com

Tečaji angleščine in drugi spletni tečaji na Blearny.com

 

Spletno učenje na digitalni platformi Blearny.com

Blearny.com je digitalna platforma, ki je v prvi vrsti namenjena izobraževanju otrok in mladostnikov, ponuja pa tudi izobraževalne programe in inštrukcije za starejše. Platforma je bila razvita s ciljem premagovanja prostorskih in časovnih omejitev, ki se pojavijo ob klasičnem učenju v živo. Našim učencem omogočamo varno, hitro in učinkovito prejemanje znanja in udeležbo na inštrukcijah ne glede na njihovo fizično lokacijo. Razvili smo tudi sodobna web orodja, ki omogočajo kvalitetno izvedbo inštrukcij in online izobraževanj. Naše poslanstvo je zagotoviti kakovostne inštrukcije in izobraževanja za otroke in mladino po dostopnih cenah.

 

Online Inštrukcije in spletno učenje za otroke.

Ne glede na to ali želite, da se vaš otrok nauči angleščine ali keterega drugega tujega jezika boste na platformi Blearny.com lahko poiskali najboljšega inštruktorja za vašega otroka. Naši inštruktorji s svojim znanjem organizirajo spletno učenje za skoraj vse predmete osnovnošolskega in srednješolskega izobraževalnega programa. Naučijo vas lahko angleščine, slovenščine, matematike, fizike, biologije, kemije, geografije, prav tako pa lahko pomagajo pri učenju drugih tujih jezikov.  Spletno učenje poteka direktno na platformi, po dogovoru pa se lahko z inštruktorjem srečate tudi v živo. Inštrukcije lahko služijo kot dodatna pomoč pri šolskih obveznostih, testih ali razširitvi znanja. Naši inštruktorji se prilagodijo nivoju znanja učenca, učne ure pa so interaktivne tako, da bodo otroci od njih odnesli kar največ kar je možno.

 

Kakšne pa so prednosti e izobraževanja za otroke na Blearny.com?

Za začetek online učenja je potreben le računalnik in dostop do stabilne internetne povezave. Torej ne potrebujete nobenih tretjih programov za komunikacijo, otroci pa se spletnega izobraževanja udeležijo iz udobja svojega doma. Vaših otrok vam torej ne bo potrebno voziti na učenje angleščine in posledično boste prihranili kar nekaj časa. Naša baza inštruktorjev se konstantno povečuje tako, da vas bomo v kratkem razveselili z razširjenim naborom tem oziroma področji med katerimi boste lahko izbirali. Za otroke in mladino pa ne organiziramo samo inštrukcij ampak se posvečamo tudi organizaciji drugih delavnic za aktivno preživljanje prostega časa. Naše učence želimo seznaniti z veščinami, ki jim bodo olajšale vključitev na trg delovne sile ter jim omogočile konkurenčno prednost pred ostalimi udeleženci na trgu. Učenci bodo lahko izbirali med širokim naborom spletnih izobraževanj in krožkov, ki se jih lahko udeležijo kar od doma. Ne glede na to ali se bodo udeležili izobraževanja angleščine online ali pa se želijo naučiti kakšnega drugega jezika je Blearny.com prava izbira.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke