Povezava do vašega spletnega tečaja
Z INTELEKTUALNO LASTNINO DO RASTI VAŠEGA POSLA
Z INTELEKTUALNO LASTNINO DO RASTI VAŠEGA POSLA
https://blearny.com/tina-osojnik/z-intelektualno-lastnino-do-rasti-vasega-posla
Izbrane teme:
  • Pravo
Podrobnosti

Dejstvo je, da je vaš brand vreden zgolj toliko, kolikor ga lahko pravno ubranite. A kaj to v resnici pomeni? Kaj vse sodi pod pojem brand? To ni samo znamka, to je vsa intelektualna lastnina, vse avtorske pravice, modeli, vse pogodbe, vsi odnosi….  In kakšna je torej vloga in vrednost znamke, patenta in poslovne skrivnosti?

Statistike kažejo, da se je vsako podjetje srečalo z najmanj eno krizo v zadnjih petih letih in največje tveganje predstavljajo pravne neurejenosti.Prav tako še naprej opažam, da večina podjetij nima ustrezne pravne zaščite za stabilno poslovanje v mirnih časih, kaj šele turbulentnih časih.

Pokazala vam bom, kako urediti interne zaščite, na kaj biti pozorni pri razmerjih s partnerji in izvajalci, da boste vedeli, kaj v resnici placate ter kako je danes na internetu, kjer prihaja do največ kršitev in škode.Brez hude teorije, zgolj praktične usmeritve.

 Cilj webminarja je okrepiti vašo odpornost posla.

Brezplačno
Število terminov: 1
(Skupaj število ur: 1h 15min)
Prijavi se
Program tečaja
14.10.2020, 14:00-15:15
Z INTELEKTUALNO LASTNINO DO RASTI VAŠEGA POSLA
Pogovarjali se bomo o pomembnosti intelektualne lastnine za rast posla, o tem kaj intelektualna lastnina sploh je (če nimate patenta, imate definitivno nekaj drugega:), zakaj je treba vedeti kaj se dogaja na vaših ključnih trgih in z vašimi partnerji ter o vplivu intelektualne lastnine na merketing in razvoj ter kakšni morajo biti odnosi med izvajalci in naročniki, da ne pride do spora

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke