Povezava do vašega spletnega tečaja
Novice

Blearny.com se predstavi. 


Danes je dan d. Po dolgem obdobju planiranja, programiranja in testiranja je sedaj končno nared v pravi podobi - Blearny.com platforma. Platforma, ki na enem mestu združuje učitelje različnih smeri z učenci, ki se želijo učiti.


Zakaj ti bo všeč?


Ker je namenjena enostavni povezavi med učitelji in učenci v živo preko interaktivne online video učilnice ali na lokaciji. Online učilnica omogoča enostaven pretok znanja s pomočjo videa, deljenega zaslona, šolske table, deljenih datotek in skupnega pogovora. Z njo je vse na enem mestu, brez potrebe po uporabi več različnih orodij hkrati. Popolno in zelo priročno za izvedbo učnih ur. Platforma v uporabniškemu računu omogoča tudi enostaven pregled vseh terminov, pregled plačil, prejetih/poslanih povpraševanj in nalaganje dokumentov za lažje hranjenje.

Poleg tega lahko na platformi najdeš tudi spletne tečaje. Ti so odlična priližnost za pridobivanje novega znanja in poznanstev.


Kako se nam pridružiš?


  • Če si učitelj/predavatelj/mentor/inštruktor in želiš preko Blearny.com na enostaven način prenesti znanje svojim obstoječim učencem, obenem pa pridobiti nove učence ter se predstaviti širši publiki, potem te vabimo, da si ustvariš svoj uporabniški račun in se nam pridružiš s klikom na Postani učitelj.
  • Če si učenec in se želiš povezati z učiteljem izbrane tematike ali se priključiti spletnemu tečaju potem je čas, da si ustvariš uporabniški račun. Prijava je mogoča tudi s pomočjo Google ali Facebook računa.

Kako nas lahko kontaktiraš?


Potrebuješ dodatno podporo ali odgovor na dodatna vprašanja? Piši nam na info@blearny.com in z veseljem ti bomo odgovorili.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke