Povezava do vašega spletnega tečaja

Tečaji angleščine in drugi spletni tečaji na Blearny.com

26.02.2021
Tečaji angleščine in drugi spletni tečaji na Blearny.com

Tečaji angleščine in drugi spletni tečaji na Blearny.com

 

Spletni tečaji na digitalni platformi Blearny.com

Blearny.com je digitalna platforma, ki je v prvi vrsti namenjena izobraževanju otrok in mladostnikov, ponuja pa tudi izobraževalne programe in spletne tečaje za starejše. Platforma je bila razvita s ciljem premagovanja prostorskih in časovnih omejitev, ki se pojavijo ob klasičnem učenju v živo. Našim učencem omogočamo varno, hitro in učinkovito prejemanje znanja in udeležbo na online tečajih ne glede na njihovo fizično lokacijo. Razvili smo tudi sodobna web orodja, ki omogočajo kvalitetno izvedbo inštrukcij in online tečajev. Naše poslanstvo je zagotoviti kakovostne inštrukcije, spletne tečaje in izobraževanja za otroke in mladino po dostopnih cenah.

 

Online Inštrukcije in spletni tečaji za otroke.

Ne glede na to ali želite vašega otroka včlaniti v tečaj angleščine online ali katerega izmed drugih spletnih tečajev boste na platformi Blearny.com lahko poiskali najboljšega inštruktorja za vašega otroka. Naši inštruktorji s svojim znanjem organizirajo spletne tečaje za skoraj vse predmete osnovnošolskega in srednješolskega izobraževalnega programa. Za vas lahko pripravijo tečaje angleščine, slovenščine, matematike, fizike, biologije, kemije, geografije, prav tako pa lahko pomagajo pri učenju drugih tujih jezikov.  Spletni tečaji potekajo direktno na platformi po dogovoru pa se lahko z inštruktorjem srečate tudi v živo. Inštrukcije lahko služijo kot dodatna pomoč pri šolskih obveznostih, testih ali razširitvi znanja. Naši inštruktorji se prilagodijo nivoju znanja učenca, učne ure pa so interaktivne tako, da bodo otroci od njih odnesli kar največ kar je možno.

 

Kakšne pa so prednosti tečajev za otroke na Blearny.com?

Za udeležbo na online tečaju je potreben le računalnik in dostop do stabilne internetne povezave. Torej ne potrebujete nobenih tretjih programov za komunikacijo, otroci se spletnih tečajev udeležijo iz udobja svojega doma. Vaših otrok vam torej ne bo potrebno voziti na tečaje angleščine in druge spletne tečaje in posledično boste prihranili kar nekaj časa. Naša baza inštruktorjev se konstantno povečuje tako, da vas bomo v kratkem razveselili z razširjenim naborom tem oziroma področji med katerimi boste lahko izbirali. Prav tako na naši platformi ponujamo možnost zakupa večih učnih ur hkrati, večina predavateljev pa vam v tem primeru ponudi tudi popust.  Za otroke in mladino pa ne organiziramo samo inštrukcij ampak se posvečamo tudi organizaciji online tečajev in drugih delavnic za aktivno preživljanje prostega časa. Naše učence želimo seznaniti z veščinami, ki jim bodo olajšale vključitev na trg delovne sile ter jim omogočile konkurenčno prednost pred ostalimi udeleženci na trgu. Učenci bodo lahko izbirali med širokim naborom spletnih tečajev in krožkov, ki se jih lahko udeležijo kar od doma. Ne glede na to ali se bodo udeležili tečaja angleščine online ali pa se želijo naučiti kakšnega drugega jezika je Blearny.com prava izbira.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke