Povezava do vašega spletnega tečaja
Maša Kmet
Maša Kmet
Poslji sporocilo ucitelju Pošlji sporočilo
https://blearny.com/masa-kmet
Teme, ki jih poučujem:
  • Angleščina (Srednja šola, Fakulteta, Za odrasle, Priprave na maturo, Poslovni jezik, Osnovna šola)
  • Španščina
od 18,00€/h
(cena z DDV)
ODDAJ POVPRAŠEVANJE
O meni

Bi se rad/a hitro in dobro naučil/a angleško ali špansko? Potrebuješ pomoč pri pripravah na test, izpit ali maturo? Si že na željeni stopnji znanja, a ne bi rad/a izgubil/a stika z jezikom? Potrebuješ uradno potrdilo o znanju jezika in bi se rad/a pripravil/a na izpit?  Za vse to in še več me lahko kontaktiraš in pripravila bom idealni tečaj zate!

Sem magistra angleščine in španščine ter imam certifikat Cambridge Proficiency (C2), trenutno pa delam doktorat iz španščine na prestižni univerzi Complutense v Madridu. Že 7 let poučujem skupine in individualne tečajnike na jezikovnih šolah in doma. Poučujem otroke in odrasle vseh starosti in z različnim predznanjem ter imam izkušnje s pripravami na izpite za pridobitev uradnega potrdila o znanju jezika, kot so certifikati Cambridge.

Pri poučevanju se popolnoma prilagodim tvojim željam, znanju in potrebam. Če se pripravljaš na test, izpit ali maturo, najprej skupaj pregledava snov in razjasniva vse dvome, nato pa novo pridobljeno znanje utrdiva z vajami. Če si želiš splošnega jezikovnega tečaja, bova na prvi uri preverila tvoje predznanje in nadaljnje ure prilagodila tvojemu nivoju znanja jezika. Pri rednih tečajih ure vključujejo učenje slovničnih pravil, širjenje besedišče, slušno in bralno razumevanje ter govorne vaje. Učenci vedno dobite tudi domačo nalogo, saj tako svoje znanje preverite in utrdite tudi izven tečaja.

Lahko ti pomagam tudi pri pripravah na uradne izpite za potrdilo o znanju angleščine ali španščine. Ti tečaji se osredotočajo predvsem na tipe nalog, ki jih lahko najdemo na izpitu, hkrati pa vedno pripravim še dodatne naloge, da z njimi utrdiva teme, ki ti delajo največ težav. Tudi v tem primeru je del ure posvečen konverzaciji, da lahko jezik začneš čimprej tekoče uporabljati.

Tudi če si ne želiš splošnega jezikovnega tečaja ali opravljati uradnega izpita, se lahko prijaviš na ure konverzacije in tako ostaneš v stiku z jezikom. Pomagam ti lahko tudi pri pripravah na razgovor za službo v angleščini ali španščini.

Če imaš še kakšen dvom ali vprašanje, mi lahko napišeš sporočilo in z veseljem ti bom odgovorila!


ODDAJ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
Moja izobrazba
Magistrica anglistike in španskega jezika in književnosti
Dodatne opombe
Lokacija
  • Srečanje preko spleta
Pravila rezervacije
  • Brezplačna odpoved najmanj 12 ur pred izačetkom termina.
  • Izbrani termin se lahko začne najmanj 24 ur po rezervaciji.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke